Priser & spørsmål

Du finner prisene i kategoriene nedenfor, og spørsmål med svar nedover denne siden. Kontakt info@fotomad.no for mer info. 

Har du husket å booke time?

Det er viktig å avtale time før du kommer til studio, på E-post eller Tlf. Det er ganske kjipt å komme til lokalet hvis ingen er til stede. 

Hvor ligger studioet? 

Fotostudioet ligger sentralt i Drammen, Langes gate 6, Drammen 3044. Det tar 7 minutter å gå fra Drammen Stasjon.  

Hvor mange bilder beholder du?

I studio og lokasjon har vi ulike bildepakker, hvor du får mellom 1 - 20 redigerte filer (våre bildepakker: 5- , 10- , 15- og 20- filer). Det vil si at fotograferingen varer i 60 - 90 minutter, og du velger mellom 5 - 20 av filene. De filene du har valgt vil redigeres, og det kan tas 3 - 7 virkedager før du får bildene blir tilsendt gjennom en nettsky, til din e-postadresse.

Reise

Oppbevaring og lagring av bildefiler

Gjenoppretting av tapte bildefiler

Kan vi ikke bare sende bildene med en gang?

Nei.

For oss fotografer er det fort gjort å bli litt irriterte over dette spørsmålet, men det er jo fullt forståelig at mange lurer. Vi kan jo ikke forvente at “vanlige folk” kan vårt yrke inn og ut.

Bilderedigering (BR) er noe mange misforstår. For meg personlig handler ikke BR om å manipulere, endre utseende til mennesker eller skape øyeblikk og steder som ikke var der. For meg handler BR om å rette opp i linsefeil, skeive horisonter, flytte fokus til riktig sted i bildet, fremheve det fine øyeblikket og omgivelsene, og ja -kanskje- fjerne den ene kvisa.

 

Jeg bruker mye tid og energi på dagen din. Jeg planlegger, fotograferer gjerne i 10 timer og sitter mange timer foran skjermen for å velge ut de beste bildene og gjøre dem så fine som overhodet mulig.

 

Jeg fotograferer i RAW-format. Det vil si at du kanskje ikke en gang får til å åpne disse filene uten at jeg går inn å gjør noe med dem.

 

Jeg lover kvalitet og bilder av mitt varemerke. Råfilene (ikke redigerte) representerer ikke meg og mine ferdige produkter i det hele tatt. Jeg vil ikke ha navnet mitt på bilder som er uferdige, og jeg vil heller ikke at du skal ta mitt halvferdige prosjekt og enten fjerne navnet mitt eller gjøre det ferdig selv og ta æren for det.

 

BR er en del av stilen min, stemmingen og utrykket mitt. Er det ikke nettopp dette som er grunnen til at du booket akkurat meg?

Som regler tar vi vare på tidligere arbeid, men det kan være tider hvor vi sletter arbeidet. Skulle vi fortsatt ha tilgang til bildefilene, så vil det faktureres med 2000,- for å sende det tilbake.

Du kan benytte av våre tjenester innenfor 15 km (Studio) uten å betale noe for reisen.

Studio regnes med fra vårt lokale: (Langes gate 6, Drammen 3044)

Eventuelle reisekostnader avtales på forhånd.

Vi lagrer bildefilene i en nettsky i en måned før de slettes.